středa 13. ledna 2010

Emilův týden

Ze Silvestra se vrátil jsem celý nervózní, že jsem určitě natočil míň než Bet, tak jsem se jal probírat metodikou na repre bloku s cílem zlepšit se a našel jsem inspiraci v tréninku Emila Wingstedta. Ten sice občas vynechá kontrolu, ale taky dost často vyhraje zlato, což za to riziko stojí. Takže můj první intenzivní tréninkový blok vypadal takhle (uvádim i dobu pro ty, co neví co je to chodit do práce...):



Na tradiční Partyzánské stezce jsem se chtěl při absenci Beta konečně zapsat na putovní pohár, ale mlaďoch si můj pokyn na vystřídání v prorážení hlubočáku vysvětlil jako impuls k úniku, tak jsem ho nechal. Ještě není čas na hrdinství. TdJM jsem si taky náramně užil, protože jsem nechtěl lyžníkům dupat do stopy a běžel to celý hlubočákem (kdo neví, tak máme v Praze kalamitu, hrůza!).

Navíc jsme si v pátek s Romčou vytvořili manželský rekord v Bowlingu (176). Jsem po náročném týdnu docela v uhlí (Jedlův termín, na požádání vysvětlí Šéďa nebo Bet). Ale vypadá to asi takhle:

5 komentářů:

  1. Honzo je vidět, že opravdu trénuješ na levelu "Neblbni" :o). Hlavně, že jsi mi konečně osvětlil termín v uhlí. Jsem netušil, že jsi v něm byl na Partyzánský stezce, teď už rozumím proč byl můj loňský čas lepší...

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jelikož si před tebou musím udržovat nějaký náskok, dám si taky Emilův týden:
    http://www.atletickytrenink.cz/Slavni_atleti/zatopek.php

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to budeš mít kvalitní uhlí! Aspoň budeš mít ve Finsku čim topit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Po důlkadném prostudování Emilova tréninku, jsem se rozhodl zařadit pouze Emilův den místo týdne. 70x400m rozdělených do 2-3 tréninků by mělo dát uhlí na celou zimu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mrazy polevily... Emiluv tyden uz je pres mesic. Jedine co te omlouva z blogerske pauzy je pobyt ve vazbe!

    OdpovědětVymazat