Nahoře je foto z jedné z restaurací. Na stole je (mimo jiné věci, co už si nevybavuju): syrová ryba, uzená ryba, marinovaná ryba, rybí polévka, vodka, křenová vodka, whisky s jablečným džusem, klikvová šťáva, koňské maso, játra, srdce, ledvinový krém, kachní maso, králičí maso.
Značně vysílen jsem se přesunul na Kotlářácké Velikonoce ve skalách. První etapa byla na provařené (ale pěkné) mapě Barbora (viz. třeba loňská E1). Tu jsem ještě nějak odběhl a ještě mě v závěru potěšil excelentní autodestrukcí Sergey Suslov, který mě doběhl o dvě minuty. Další dvě etapy se běžely v novém terénu u Jestřebí. Terén to byl opravdu nádherný, škoda, že se zde neběžely áčka nebo mistrák. Bohužel 10km bylo na mě moc a po půlce závodu jsem musel přejít do chůze a nabrat azimut směr cíl (mapu jsem našel např. v archivu Romana Zbranka). Do třetí etapy jsem už ani nenastoupil, protože náhlý teplotní pokles neustál můj krčíček. Sbohem půlmaratónský mistráku!:'-(
Žádné komentáře:
Okomentovat