Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

úterý 1. května 2012

Pražský double


Pro velký úspěch jsem si zopakoval „stavařský“ víkend, tentokrát jsem ale vyměkl a rozdělil „rozklus“ a závod do dvou dnů. V sobotu jsem si naplánoval okruh ve SmartMaps Home – ten umí hledat trasu i po turistických značkách (toto je neskrytá reklama) v Betově kraji. Zatímco Romča tlačila na in-linech Bertu ze Srbska do Berouna po cyklostezce, já si užíval krás Berounska (18,3km/870m). Díky kopcům, listnatým zakrslým stromům a vápencovému podloží jsem si připadal jak v Chorvastku. Nejlepší na celém výběhu byly kopce – jestli budu někdy trénovat na běh do vrchu, tak svahy kolem Berounky jsou ideální terén. Na závěr jsem se vykoupal v řece a kdybych si od Romči půjčil na chvíli brusle a pak jel na kole do Prahy, stal by se ze mě Liška.

analýza laufu

výlet nás zmohl

V neděli jsme jeli na kladenský middle až do Žiliny, který byl opravdu middle a dokonce middle, který byl postaven mírně pod směrný čas – takový jsem už dlouho neběžel. Jednalo se o pražský middlový mistrák, takže v závěru startovního pole se utvořila pražská červená skupina, kterou uzavíral Bokovka. Ten běžel tradičně ve žlutých Kroksech, s Paroubkem v držce a tlačil všechny před sebou. Mě nakonec dotlačil k přebornickému titulu, ale nebylo to zadarmo, protože Mireček si přivezl kromě Bokovky a Žhalyho i výbornou formu. Trať byla sice plná vánočních smrčků a pořezaných větví, ale jinak rychlá, jasná a jednoduchá. Middly jinak moc nemusím, ale tohle byla prostě lahůdka.

šup sem, šup tam

Další pražský mistrák pořádala Kamenice obden v centru pražského Jižáku - ve stejném prostoru, kde loni Pragovka. Na loňské trati se ještě muselo jakž takž něco řešit, dneska to byl 90% přespolák. Od půlky jsem navíc dobíhal Flašku. Bohužel jsem se s ním svezl do špatné volby na 19.k (+ šukačka v hustníku, ztráta 20"), což mě stálo vítězství - dostal jsem dvě vteřiny od Aldy. Ten běžel výborně a podle jeho letošního sprintového zaměření to bude černý kůň Huml cupu. Následoval rozbor postupů ve stínu Modré školy s výborným kácovským Hubertusem. Na závodě se objevila i legenda Kotlářky - Pepíno.

aspoň to bylo přes kopečky...

1 komentář:

Betak řekl(a)...

Honzo pěkná příprava na dlouhou noc :D