Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

čtvrtek 24. června 2010

Příprava na Olympiádu

Jedině já s JJem jsme pochopili v čem tkví budoucnost orientačního běhu. Takže místo nominaček jsme vyrazili lízat asfalt na Ladronku na běh Olympijského dne. Dle nastupujícího formátu nás totiž čeká honěná na olympiádě. Tímto se omlouvám Betovi, že jsem se mu vysmíval do cvičenejch opic na prvním úseku štafet, protože takováhle pakárna je i na mě moc. No ale zase je za to čtvrt melounu, a to je jako vyhrát dva závody na MS.

Tak jsem si šoupl desítku za 33, ale i přes drtivé vítězství jsem se opět setkal s mediálním nepochopením: "Hele kdo je ta 106? (moje číslo) Podívej se do startovky, co je to za vetřelce." No ale furt lepší, než když si mě na půlmaratonu spletli s černoškou. Budu muset navrhnout, aby se i krosy běhaly s GPSkou.

Mimochodem můj výkon z Tiomily byl hned dvakrát překonán na Jukole (3. úsek Stora Tuna a 4. úsek Domnarvets).

2 komentáře:

Vodák řekl(a)...

Ty vole Mrázi, fotka v článku na běhejkomu, z tebe už se stává normální mediální hvězda :)
http://www.behy.cz/clanek/6184-beh-olympijskeho-dne-pocet-bezcu-roste

dvorka řekl(a)...

Myslim, ze tentokrat ani nebylo potreba probouzet Emila :)