Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

pondělí 31. května 2010

7 bodů ze sprintu

Jsme na ME a program je nabitý, ale budu se snažit předávat alespoň nějaké informace. Nejdřív malá ochutnávka ze zahájení:

(pozor, obsahuje nepříjemné kvílívé zvuky)



Po modelu na long+middle+štafety+sprint (v jeden den) jsme se nestačili divit, co zase místní mapaři předvádějí. Asi taky pravidelně čtou můj blok a chtěli mě zásobit dalšíma perverznostma.

V čistém listnatém lese, kde jsou všechny stromy stejné, nejenže si mapaři neodpustili zase kreslit význačné stromy (které jsou o něco málo tlustší než okolní), ale dokonce rozlišují dva druhy. Menší a větší zelené kolečko! Samozřejmě nechybí zelené "téčko", tuším zlínská specialita. Prostě padlý strom, kterého by si člověk za běhu ani nevšiml. To celé v patnáctce, takže naprosto nepostřehnutelné. Na sprintu se zase objevují všemožně barevné křížky různé velikosti, občas dokonce rotují nebo mají anténky (asi skluzavky z prolejezaček). Boudy na pláži kreslené jako les ohraničený zdí, zelený outline nebo miniaturní lavičky, to už člověk jen zírá. Pomineme-li dobíhání závodníků na pláži, dupání cest v napalmu nebo bydlení půlky závodníků v závodním prostoru, byl to celkem regulérní a pěkný sprint. Něco jako kdyby vedle Krčáku bylo moře. Totálně nás převálcovali Švýcaři a Emil, kterej mi zapomněl říct, že to v dunách zná, protože u moře bydlí.


foto Chrobák

Žádné komentáře: