Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

neděle 23. května 2010

Jak na sprint

Možná jste si všimli, že jsem poslední dobou docela dobrej ve sprintech. Já jsem navíc i dobrosrdečný, tak vám prozradím, jak to dělám. Jestli mi ale nevěříte, klidně si vystačíte s touto brožurkou a radami JJ na Benu.

1) Fyzická příprava
Emil je základ, přes to nejede vlak.

2) Mentální příprava
Před usnutím místo oveček počítám kontroly na virtuální trati.

3) Teoretická příprava
Na to mám placeného osobního odborníka Košíka. Už se vypracoval natolik, že je schopen odhadnout předem trať na 99%. Ale to by nebylo fér, takže mi připraví jen nějakou variaci.

-příprava na sprint ve Zlíně:


-příprava na sprint v Brně:



4) Tykadlo
Samo se to neudělá, to ví nejlíp Ivánek, takže je potřeba poslat před losováním startovky pořadatelům nějaká jabka. Pak ještě překecat Sosáka (úspěchů na MS už má dost, takže v Čechách ho to nevytrhne), aby na mě počkal a ukázal mi jak se to má běhat – hlavně v lese, co Olafe? :)

5) Čáry máry
Inspiroval jsem se u Hermiony a jejího Obraceče času. Nechtěl jsem to prozrazovat, protože si koleduju o flastr od disciplinárky, ale když mě Honza Polášek přistihl...

2 komentáře:

papn řekl(a)...

Mrazi, a co domaci pohoda? Verna zena, domaci mazlicci.

Anonymní řekl(a)...

Ty jo. Tak to zírám, kam až si dotáhl teoretickou přípravu ;-)

A podruhý si mě oněmněl svým časem v Brně a rozhodně slova o lese beru zpět. Já tu trať proběhl za 14:40, ale v těch rýhách už jsem dvakrát závodil, takže to tam mám docela zmáklé. Ale když ste to pak z Bingem šoupli za 14 minut, byl to šok. Ale i skutečných 15 minut je sakra dobrý čas!!!!
Olaf