Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

pondělí 17. května 2010

Konečně titul!

Podle většiny médií (kromě Bédi – dík!) jsem nastupoval jako naprostý outsider a proto bylo moje vítězství na spritovém mistráku tolik překvapivé. Ale už i sesazený Král Olaf mě označil jako spritového specialistu, tak (pokud v nejlepším nepřestanu) se situace snad zlepší.

Ach, co napsat o dokonalém závodě? Na rozdíl od Tiomily, kde se toho tolik událo, jsem na sprintu moc času pro zajímavé histroky opravdu neměl. Takže odkazuji na stránky závodu, kde je vše od výsledků až po TV záznam (stáhnout se dá takhle). Taky jsem mluvil poprvé on-line do mikrofónu ČT, poprvé jsem byl na dopingu a dával moč na studijní účely. A to mi ještě není 30.


Sobotní klasika

V sobotu jsem si chtěl dát další test před ME, ale kombinace klacků, kamenů, bahna, zakázané asfaltky a hlavně nových bot mě odsoudila do role statisty v „Jansově turismu na klasice“. Nicméně vybírám perličku, tolik charakteristickou pro české (nebo jen moravské?) mapování. Mapař měl buď kvalitní satelitní snímek od NASA, nekonečně času pro tachymetrii nebo je prostě perverzní. Každopádně jeho výkon musel stát pořadatele mraky peněz. Ale třeba tuto oblast zvětší a uspořádají zde krásný sprint – ještě lepší než na Bohouškových vývratech.


Nedělní middle

V kamenných pasážích to bylo pěkné. Ale když jsem dvě minuty šukal v trojkovém hustníku kámen, lilo jak z konve, byly čtyři stupně, říkal jsem si, že to bude mít Jindra K. těžký – nalákat nelampióny na lampióny.

Oba dny vyhrál Šéďa, jenže pořád nemá blok. Třeba napíše něco na Kerteam.

2 komentáře:

Jockey řekl(a)...

Gratulace... k tomu dárcovstvi moče, samozřejmě :)

Anonymní řekl(a)...

Ta mapa je vůbec divná (nejen vývraty), když se podíváš cca 100m na jih od těch dvou krmelců, tak tam potok teče přes kupu... Nebo špatně vidím?

s.d.