Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

pátek 1. října 2010

Asfaltové vyhlídky

Večer už je tma, a tak se místo točení občas mrknu, co mě čeká. Kromě fun race formatu jsem zabrousil i na stránky příštích MS. A nestačil se divit. Příští rok to bude ve Francii docela brutalita, takže si dám radši jen doprovodné závody (H21BR). Mrkněte sami:


Další rok (2012) je mistrák ve Švýcarsku a kromě perfektní organizace se závodníci můžou těšit na ultrafekální terény. Opravdu nechápu, jak je možný, že v tak hezký zemi daj MS do takovýho humusu? To snad ani nemůže bejt kvůli divákům (leda by to spojili s Kaprem). No ale pak jsem si řek - proč ne, vždyť na to se dá krásně natrénovat.

Prostor MS long - finále:


Takže, recept je následující: přes týden mapové okruhy v Krčáku...


...a na volby postupů opráším legen(moment)dární mapu V Horkách:


Jo a kdo to dočet až sem a prozkoumal i další mapy, je mu jasný, že příprava na sprint nemůže probíhat jinde než na další legendární mapě - U potkana.


Budu tam trénovat štafetový závod dvojic s naším potkanem (americké štafety).

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Hele ja bych si pro jistotu overila, zda nebude Potkan embargovany pro nominacni zavod ;-)

mirda