Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

středa 13. ledna 2010

Emilův týden

Ze Silvestra se vrátil jsem celý nervózní, že jsem určitě natočil míň než Bet, tak jsem se jal probírat metodikou na repre bloku s cílem zlepšit se a našel jsem inspiraci v tréninku Emila Wingstedta. Ten sice občas vynechá kontrolu, ale taky dost často vyhraje zlato, což za to riziko stojí. Takže můj první intenzivní tréninkový blok vypadal takhle (uvádim i dobu pro ty, co neví co je to chodit do práce...):



Na tradiční Partyzánské stezce jsem se chtěl při absenci Beta konečně zapsat na putovní pohár, ale mlaďoch si můj pokyn na vystřídání v prorážení hlubočáku vysvětlil jako impuls k úniku, tak jsem ho nechal. Ještě není čas na hrdinství. TdJM jsem si taky náramně užil, protože jsem nechtěl lyžníkům dupat do stopy a běžel to celý hlubočákem (kdo neví, tak máme v Praze kalamitu, hrůza!).

Navíc jsme si v pátek s Romčou vytvořili manželský rekord v Bowlingu (176). Jsem po náročném týdnu docela v uhlí (Jedlův termín, na požádání vysvětlí Šéďa nebo Bet). Ale vypadá to asi takhle:

5 komentářů:

Betak řekl(a)...

Honzo je vidět, že opravdu trénuješ na levelu "Neblbni" :o). Hlavně, že jsi mi konečně osvětlil termín v uhlí. Jsem netušil, že jsi v něm byl na Partyzánský stezce, teď už rozumím proč byl můj loňský čas lepší...

Betak řekl(a)...

Jo jelikož si před tebou musím udržovat nějaký náskok, dám si taky Emilův týden:
http://www.atletickytrenink.cz/Slavni_atleti/zatopek.php

Mrazák řekl(a)...

Tak to budeš mít kvalitní uhlí! Aspoň budeš mít ve Finsku čim topit :)

Betak řekl(a)...

Po důlkadném prostudování Emilova tréninku, jsem se rozhodl zařadit pouze Emilův den místo týdne. 70x400m rozdělených do 2-3 tréninků by mělo dát uhlí na celou zimu :)

papn řekl(a)...

Mrazy polevily... Emiluv tyden uz je pres mesic. Jedine co te omlouva z blogerske pauzy je pobyt ve vazbe!