Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

středa 24. srpna 2011

PPčka 2011

Kdo se chtěl něco dozvědět z MS, kliknul nejdřív na Olafa, pak na Beta (případně obráceně), ale protože kluci mají konečně prázdniny, stejně všichni skončí tady. Jak známo, letos jsem MS vynechal (a ještě že tak, ale to je zase jiný příběh), ale otiskuju alespoň mapy z letošních PPček, které byly jako vždycky luxusní. Na TUR stránkách je vše včetně povedeného videa, o podrobnostech píše Báša.

Na rozdíl od MS se u nás (zatím?) za běhání s GPSkou s displejem nediská, takže stále sem můžu hrnout záznamy z tratí. I když proti tratím z MS (např. middle) je to o ničem, protože já se zaprvé neztrácím a za druhé ve skalách si signál lítá jak splašenej. Asi nejzajímavější je postup na čtyřku z Bajeříkovy klasiky, který jsem po docela dlouhém váhání brutální obíhačkou vyhrál.





Ještě perlička na závěr (shoda jmen je čistě náhodná:):
http://www.bory.cz/cs/piroda/pirodni-pamatky

Žádné komentáře: