Konec blogu - se odkládá

Po osmi letech nastal, zdá se, nevratný konec bloku. Jak v roce 2008 začal ME, tak v roce 2016 symbolicky reportáží z ME skončil. Dále budu něco sporadicky publikovat na Facebooku, než se definitivně odeberu do OB historie :) A navíc přestali fungovat Kapříci...

neděle 20. listopadu 2011

Úpravy na bloku

O prooodlouženém víkendu jsem měl možnost vymýšlet, jak vylepšit svůj blok. Nechal jsem si zpracovat důkladnou analýzu, ze které vyplývá, že 90% čtenářů má můj blok jako domovskou stránku (zbylých 10% neví, jak se to nastavuje), 80% čtenářů používá blok jako rozcestník a 70% má můj motiv jako tapetu (na záchodě).

Proto jsem přidal kolonku Akcí (vlevo), která se dělí na tři podsekce, jejichž význam je zřejmý. Vpravo jsem upravil seznam bloků, které jsem seřadil podle relevance (tj. podle hlasování na BENu - Olaf měl teda o hlas víc, ale Bet má novej blok, tak mu dávám šanci) a přihodil jsem Zhalyho (za krásný článek o 20 letém výročí lahváče) a Bášu (je to autorita). Dal bych i JJův blok, ale našel jsem jen nějaké torzo jak od Elišky Tupé. Taky jsem vyhodil miciny.cz, protože je krutě porážím v návštěvnosti.

Jestli máte nápad na další odkazy, změny nebo rovnou zrušení celého bloku, napište to do komentářů, případně pošlete na koresponďáku na: Studio Karamád, Jindřišská 16, tři jedničky padesát.

PS: a sorry za tu reklamu, ale potřebuju na pivo...

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

dobrý, už jsem myslel, že si dal pryč kapříky, uf jsou tu:-)dobrý je akce měsíce, doufám, že jedeš bušit do Senohrab!klokan

Anonymní řekl(a)...

Bejkys, myslím si že BT blog zvítězil, tak jakto že je Béda na prvním místě.. si u něj chceš šplhnout co..:)

Mrazák řekl(a)...

jo sorry, ono je to obojí od Bé a všechno co je od Bé je dobré. ale už jste nahoře

jj řekl(a)...

opravdu díš, že mám literárně slabší období. Snažím se z toho dostat minimalismem, odkazy a barevnými obrázky.
Ale mám stejně jako ty obavy, že to je slepá ulička.

Anonymní řekl(a)...

kua Mrázi, z toho bloku budeš mít nakonec solidní živnost, jestli si nekdo koupí olej a konzoli

Mrazák řekl(a)...

Zatím jsem si za měsíc vydělal 0,03€ (a to doma klikám jak divej), takže za rok tě pozvu na lahváče z Lidlu.

Anonymní řekl(a)...

Mrázi je to dobrý. Jen přemýšlím co dělají Einstürzende Neubauten ve favikoně. Že by tvoje srdeční záležitost? Mlácení do popelnic a novodurových trubek? :-)

Mrazák řekl(a)...

Jo, přesně jsi to vystihl(a) :)

Anonymní řekl(a)...

>> Jo, přesně jsi to vystihl(a) :)

To jsem rád. No hlavně do popelnic nikoho nestrkej. Hlavně ne JJ.

/Štěpán

Mrazák řekl(a)...

to JJ: pěkně mi podsouváš svůj názor, ale já si to nemyslím, naopak v barevných zvířátkách vidím východisko z krize formátu MS v OB. Slepá ulička je s tebou polemizovat :)